show sidebar & content

Vašek Šafář z Brna o závodě s Formulí Master na Masaryk racing days 2022

17 Zář 2022 / 0 Comments / in Blog

V sobotu i v neděli bylo 4. místo ve třídě volných formulí do 2 litrů maximem. Naše problémy s převodovkou se nepodařilo odstranit. Ve formuli Master je hezké svezení, ale není jednoduché formuli nastavit tak, aby fungovala. To se za jeden víkend stihnout nedá. V sobotu mi stupně vítězů utekly o 0,6 vteřiny. Soupeře jsem […]

Vašek Šafář na podiu s F3 na Velké Ceně Slovenska

Vašek staví pro nové pneu v sobotní kvalifikaci
25 Srp 2021 / 0 Comments / in Blog

Pro Vaška Šafáře se jednalo o první letošní vystoupení na závodní dráze. Při něm nastoupil s monopostem Dallara 308 Mugen, kterou měl zapůjčenou od týmu Chabrmotorsport. A i on se podíval na stupně vítězů. Na ně vystoupil hned po prvním závodě víkendu. Ten totiž dokončil v rámci hodnocení F3 na bronzové příčce. „S víkendem jsem […]

Vašek Šafář na FIA MOTORSPORT GAMES 2019

02 Pro 2019 / 0 Comments / in Blog

Vašek Šafář dojel na 11. místě v hlavním závodě F4 CUP 2019.

Test mladých motokáristů s F4 na autodromu v Mostě

22 Říj 2019 / 0 Comments / in Blog

16. října proběhl na autodromu v Mostě test pro motokáristy s formulí 4. Týmy GT2 Motorsport a Chabrmotorsport uspořádaly již třetí testovací jízdy pro úspěšné motokáristy a to v aktuálním monopostu F4 Tatuus T014 Abarth 1.4 l turbo.

Šafář v Mostě dvakrát druhý v závodech formulí Renault

03 Čvc 2019 / 0 Comments / in Blog

Vašek Šafář a Lutopol Racing Team předvedli v Mostě závodnickou show V rámci závodního víkendu NASCAR Whelen Euro Series víkendu v Mostě se závodilo také o rakouský pohár „Drexler Formula Cup“ a v závodech formulových vozů jel ve své kariéře teprve podruhé Vašek s formulí Renault v novém týmu Lutopol Racing Team.

Napsali o nás po závodě na Hungaroringu

24 Dub 2019 / 0 Comments / in Blog

Časopis Svět motorů a Teplický deník napsali o Vaškových vítězných závodech s formulí 4.

Šafář zvítězil na Hungaroringu v obou závodech formule 4

17 Dub 2019 / 0 Comments / in Blog

Dvacetiletý reprezentant Autoklubu České republiky zvítězil na maďarské trati v úvodním podniku FIA Central Europe Zone (FIA CEZ), které se jede současně také jako ESET V4 CUP a Mezinárodní mistrovství ČR na okruzích.

Web gpf1.cz napsal o setkání formulových závodníků Šafáře a Ptáčka s virtuálním závodníkem týmu HAAS F1 Štefankem

21 Úno 2019 / 0 Comments / in Blog

Mladí formuloví závodníci Vašek Šafář, Petr Ptáček a Martin Štefanko byli pozváni na oběd do Praga arény s Ralfem Schumacherem, Alexem Barrosem a Gabriele Tarquinim.

Rozhovor s Vaškem Šafářem pro web bilinsko.cz

08 Úno 2019 / 1 Comment / in Blog

Web bilinsko.cz v únoru dělal interview s automobilovým závodníkem Vaškem Šafářem, který loni dokončil již svou 10. závodní sezonu. Od malička pro mě bylo město Ledvice něco jako konec světa. Nikdy jsem nechápala, že tam i zpět vede jen jedna cesta. O to větším překvapením pro mě bylo, že zde žije velmi zajímavá osobnost automobilového sportu. Václav […]

Vašek Šafář v České televizi v sestřihu závodů na okruzích 2018

10 Pro 2018 / 0 Comments / in Blog

Vašek Šafář získal za dvě vítězství ve F3 v Brně 50 bodů do Mezinárodního mistrovství ČR  a přestože nejel v předcházejících osmi závodech, získal celkově v MMČR 6. místo a byl tak nejlepší z českých jezdců.

Translate »